Generelle Vilkår og Betingelser og Kundeoplysninger

 

I. Vær en del af Justlo - Dit medlemskab af Justlo

 

1. Hvem er vi?

Hej, vi er glade for at byde dig velkommen til vores samfund.

 

"Vi" er firmaet Justlin Ltd (C 76729), af 10/2 Triq Lapsi, STJ 1267 St. Julians, Malta, med momsregistreringsnr. MT23533018.

 

Ved at bruge vores kommunikationsplatform "Justlo" (i det følgende benævnt "Justlo") giver vi dig mulighed for at kontakte andre medlemmer af Justlo via din mobile enhed eller via vores webversion og udveksle oplysninger, forudsat at dette er i overensstemmelse med de juridiske krav og i overensstemmelse med vores principper (især disse generelle vilkår og betingelser).

 

I den forbindelse gør vi udtrykkeligt opmærksom på, at Justlo ikke er en datingtjeneste.

 

2. Hvad gælder for os generelt?

 

(1) Disse generelle vilkår og betingelser (i det følgende benævnt "GTC") gælder for forretningsforhodet mellem os og brugerne af Justlo-kommunikationsplatformen, der tilbydes af os i den version, der er gyldig på tidspunktet for registrering eller afgivelse af ordren.

 

(2) Justlo er udelukkende rettet mod forbrugerne. Forbrugere i henhold til disse vilkår og betingelser er fysiske personer, der indgår den juridiske transaktion til et formål, der ikke kan tilskrives deres kommercielle eller selvstændige erhvervsaktivitet. Iværksættere i henhold til vilkårene og betingelserne er fysiske eller juridiske personer eller partnerskaber med rets- og handleevne, der ved indgåelsen af den juridiske transaktion handler som led i udøvelsen af deres kommercielle eller selvstændige erhvervsaktivitet.

 

(3) De tjenester, der tilbydes af Justlo, er begrænset til følgende kontraktlige formål:

 

 • Vores tjenester må kun bruges til private formål og personlig brug.
 • Kommerciel brug - af enhver art - er forbudt.

 

(4) Individuelle kontraktlige aftaler har forrang for disse GTC. Afvigende, modstridende eller supplerende GTC bliver ikke en del af kontrakten, medmindre vi udtrykkeligt har accepteret deres gyldighed.

 

3. Hvad handler Justlo om? Vores terminologi:

 

 • "Tjenester": dette er de tjenester, vi tilbyder dig til brug gennem Justlo.
 • "Mønter": Dette er Justlos interne virtuelle valuta. Visse Justlo-tjenester kan kun bruges ved brug af mønter. Mønter leveres delvist gratis til brugeren. De kan dog også købes mod betaling (se også afsnit 14 i disse GTS).
 • "Fællesskab": dette refererer til alle brugere af Justlo-kommunikationsplatformen.
 • "Moderatorer": Dette er medarbejdere udpeget af os, der kan deltage i chatten under flere identiteter, især kan de føre dialoger med andre brugere. Det er ikke genkendeligt for dig, når en anden bruger er sådan en moderator.

Vi bruger disse moderatorer til følgende formål:

 • For at sikre, at du kan bruge og nyde vores interaktive underholdningsfunktioner, selvom antallet af andre registrerede brugere ikke er optimalt.
 • Formålet er at sikre, at du og andre brugere overholder de gældende regler for brugen af Justlo.

Når du bruger SMASH-funktionen, vises sådanne moderatorer ikke.

 • "Bruger" (eller "dig"): I forbindelse med disse generelle GTC, er en bruger enhver person, der er registreret på Justlo-kommunikationsplatformen.
 • "SMASH-funktion": Funktionen "SMASH", som vi kan tilbyde dig, er særlig interessant. Det fungerer ved at klikke på en speciel knap. Ved at klikke på denne knap kan to brugere (dig og en anden) erklære, at de kan lide hinanden inden for en SMASH-funktion. Det betyder, at I begge har mulighed for at skrive gratis til hinanden og uden tidsbegrænsninger. I denne sammenhæng forsikrer vi dig om, at der absolut INGEN controllerprofiler er inden for denne SMASH-funktion. Det betyder, at du kan være sikker på, at du kommunikerer med en rigtig bruger inden for SMASH-funktionen.

 

4. Tilmeld dig Justlo - din (gratis) registrering hos os

1. Du skal registrere dig, før du kan bruge vores kommunikationsplatform Justlo. Dette er gratis.

Hvis du er en voksen, fysisk person (privatperson), kan du registrere dig hos os. Desværre er vores

tjenester ikke tilgængelige for juridiske enheder eller fysiske personer, der er mindreårige.

Hver fysisk person må kun registrere sig med én (1) brugerkonto.

2. Procedure for registreringsprocessen / indgåelse af kontrakten:

 • For at registrere dig og dermed blive medlem af vores fællesskab skal du sandfærdigt udfylde alle de obligatoriske felter, der er markeret i overensstemmelse hermed i vores registreringsmaske og indsende din registrering ved at klikke på knappen "Fuldfør". 

For at fuldføre din registrering skal du udtrykkeligt acceptere de gældende generelle brugsbetingelser for Justlo.

Du skal også bekræfte, at du er over 18 år.

 • Ved at gennemføre din registrering afgiver du et bindende tilbud om at indgå en kontrakt om brug af Justlo-kommunikationsplatformen.
 • Vi sender dig derefter en e-mail med et bekræftelseslink til den e-mail-adresse, du angav under registreringen. Klik på dette bekræftelseslink inden for 24 timer, så bliver du registreret som medlem af Justlo, og vi aktiverer din brugerkonto.
 • Accepten af dit tilbud og dermed indgåelsen af et kontraktforhold til fri brug af Justlo påvirkes af den efterfølgende aktivering af din brugerkonto af os.

3. Vi er glade for at acceptere nye medlemmer i vores Justlo-fællesskab - der er dog ikke noget juridisk krav på registrering og adgang til Justlos tjenester. 

Vi forbeholder os ret til at kontrollere de oplysninger, du har givet under registreringen, og til at bede dig om bekræftelse til enhver tid. Hvis dine oplysninger er forkerte, har vi ret til at blokere din adgang til din brugerkonto eller til at opsige den indgåede brugerkontrakt (se også afsnit 7 i disse GTC).

4. Som (registreret) bruger kan du bruge de gratis tjenester, der tilbydes af Justlo, og tilføje gebyrpligtige tjenester (se afsnit 5, afsnit 1 og afsnit II i GTC).

 

5. Hvad kan vi gøre for dig?  - Vores rettigheder og pligter

 

(1) Når du har registreret dig, vil følgende Justlo-tjenester være tilgængelige for dig:

 

 • Gratis tjenester (uden brug af mønter)

Følgende tjenester kan bruges uden brug af mønter. De er derfor under alle omstændigheder gratis:

 • Download Justlo App er gratis
 • Profiloprettelse (upload billeder, opret profiltekst, vælg interesser (f.eks. fodbold, rejser, golf osv.), status (f.eks. single, skilt osv.), også hvad du leder efter (f.eks. forhold, venskab, hyggelig chat)
 • Søgefunktion, har du mulighed for at søge efter brugere i din region i henhold til parametre, der allerede er foruddefineret, f.eks. alder, postnummerets første nummer og landet (Nordirland, Skotland, England, Wales), uanset om du vil have en mand, en kvinde eller begge foreslået, uanset om det er online eller ej online (i det øjeblik, hvor du bruger søgefunktionen).
 • Tilføj til favoritter, når du har fundet en profil, kan du klikke på et hjertesymbol i profilen, og denne bruger vil blive tilføjet til dine favoritter.
 • Spillet "Hot or Not" kan spilles gratis (ubegrænset), men er kun tilgængeligt via vores webversion https://www.justlo.uk/community/voting.  
 • Rapportér brugere (rapportknap), bloker brugere (funktionen findes i den respektive brugers profil).
 • Det er gratis at kontakte kundeservice via webversion / app / e-mail
 • "SMASH" -funktion: Visning af brugere fra det omkringliggende område er gratis i 20 runder om dagen.
 • En poke (mulighed for at komme i kontakt) om dagen er gratis.
 • Tjenester, der kræver brug af mønter

Følgende tjenester kan kun bruges ved brug af mønter

 • Send beskeder (fra bruger til bruger 6 mønter, hvis meddelelsen er over 300 tegn, dvs. 301, så er det 12 mønter)
 • Send venneanmodninger (6 mønter)
 • Send Poke (2 mønter)
 • Fra den 21. runde af SMASH skal du betale for det (20 runder er gratis hver dag, i yderligere 20 runder koster det altid 5 mønter).
 • "Hvem er jeg?" spil for yderligere tip (5 mønter)

Mønter kan fås på forskellige måder. Ud over gratis erhvervelse gennem f.eks. kampagner er erhvervelse mod betaling mulig (jf. del II. i disse GTC nedenfor).

 

(2) Vi er indehavere af ophavsretten til databasen og indholdet af Justlo, som blev oprettet af os. Vi har eneret til alle ophavsrettigheder, varemærkerettigheder eller andre ejendomsrettigheder til databasen, indholdet, dataene og andre elementer. Dette berører ikke brugernes ret til det indhold, de har slået op.

 

Du må ikke bruge de data, der er indhentet via Justlo, hverken helt eller delvist, til at oprette din egen database eller til kommerciel dataudnyttelse eller tilvejebringelse af oplysninger eller til anden kommerciel brug. Sammenkædning, integration eller anden kombination af databasen eller enkelte elementer heraf med andre databaser er ikke tilladt.

 

(3) Vi gør alt for at sikre problemfri drift af Justlo. Det kan dog ikke udelukkes, at der kan være funktionelle underpriser, især i tilfælde af overbelastning eller teknisk funktionsfejl. Vi vil altid bestræbe os på at gendanne funktionaliteten så hurtigt som muligt, men kan ikke garantere problemfri drift. I den forbindelse henviser vi også til afsnit 12, stk. 1, i disse GTC.

 

(4) Vores platform skal også vedligeholdes og opdateres regelmæssigt. Vi har derfor ret til at tage Justlo offline helt eller delvist, i det omfang dette er nødvendigt til vedligeholdelsesformål og til at udføre reparationer og også er rimeligt for dig som bruger.

 

(5) Vi har også ret til at ændre eller afbryde individuelle Justlo-tjenester. Hvis dette omfatter ydelser, som du allerede har betalt et gebyr for, vil det tilsvarende beløb naturligvis blive refunderet til dig efter din anmodning.

 

(6) Hvis du forbliver inaktiv i en periode på 180 dage, kontakter vi dig via e-mail og beder dig om at logge ind inden for en periode på 2 uger. Hvis du ikke logger ind inden for denne periode, opsiger vi kontraktforholdet med dig i overensstemmelse med afsnit 7 i disse GTC.

 

(7) Vi har ret til at overføre vores rettigheder og forpligtelser fra den brugerkontrakt, der er indgået med dig, til en eller flere tredjeparter (overførsel af kontrakt). Vi vil naturligvis informere dig om dette på forhånd, så du kan opsige kontrakten inden overtagelsen. Afsnit 7 i disse GTC gælder for opsigelsen.

 

6. Hvordan man bruger vores chat eller "SMASH" -funktionen, spille "Hot or Not" eller "Who am I?" -spillet

 

Du kan finde mere information om dette i vores FAQ https://www.justlo.dk/da/conditions.html eller kontakte

vores support direkte https://www.justlo.dk/community/messaging/chat/target/3, som med glæde vi

forklare funktionen for dig mere detaljeret.

 

7. Dit medlemskab - varighed, blokering af brugerkontoen og annullering af medlemskabet

 

(1) Dit medlemskab hos os er gratis - det løber på ubestemt tid.

(2) Du kan til enhver tid opsige dit gratis medlemskab uden at give nogen grund.

 • For at gøre dette via vores webversion kan du bruge følgende link, derefter indtaste den e-mail, som du oprettede kontoen med, og en automatisk e-mail-meddelelse med et bekræftelseslink https://www.justlo.dk/community/profile/delete/ af sletningen vil blive sendt til dig, som du skal bekræfte for at bekræfte den effektive sletning.
 • Eller ved brev til Justlin Ltd, 10/2 Triq Lapsi, STJ 1267 St. Julians, Malta.
 • Du har dog også mulighed for at slette din brugerkonto via appen (iOS/Android). Dette fungerer som følger: Indstillinger Min konto à Slet konto à e-mail sendes. Tjek din e-mail-indbakke, og bekræft linket. Hvis du har yderligere spørgsmål, bedes du kontakte privacy@justlin.com.mt eller bruge dette link til vores https://www.justlo.dk/da/privacy.html

 

(3) Hvis du bruger vores tjenester på en ulovlig måde, har vi ret til at trække din adgangstilladelse tilbage eller nægte registrering eller blokere brugerens adgang midlertidigt, helt eller delvist. Du vil straks blive informeret via e-mail om enhver tilbagetrækning af adgangstilladelse eller afvisning af registrering samt enhver blokering af adgang. 

 

(4) Vi har også til enhver tid ret til at opsige kontraktforholdet med dig. Vi vil dog overholde en opsigelsesfrist på 4 uger til udgangen af en måned.

 

(5) Dette påvirker ikke vores ret til ekstraordinær opsigelse med god grund. En sådan grund eksist-

rer for os, især hvis:

 • du fortsætter med at overtræde de forpligtelser, der er fastsat i afsnit 8 og 9 i disse GTC, på trods af at du er blevet underrettet om en sådan overtrædelse. 
 • du overtræder straffelovgivningen, eller der er en stærk mistanke om en sådan overtrædelse.
 • du bruger oplysningerne om andre brugere, der er opnået under dit medlemskab, til reklameformål af enhver art og/eller til din egen virksomhed eller virksomheder fra tredjeparter.

 

(6)   In the event of termination, your account and your content and stored data records will be deleted, unless there is a legal obligation to store them or storage is necessary to protect our legitimate interests. In this respect, we refer to our Privacy Policy https://www.justlo.dk/da/privacy.html.

(6) I tilfælde af opsigelse slettes din konto og dit indhold og lagrede dataposter, medmindre der er en juridisk forpligtelse til at gemme dem, eller opbevaring er nødvendig for at beskytte vores legitime interesser. I den forbindelse henviser vi til vores fortrolighedspolitik https://www.justlo.dk/da/privacy.html.

 

(7) Hvis du stadig har en kreditsaldo på mønter på tidspunktet for kontraktforholdets ophør, kan du anmode om en udbetaling af det beløb, der svarer til denne kreditsaldo. Tilbagebetalingen vil ske til det samme betalingsmiddel, som du brugte til depositummet. Hvis dette ikke længere eksisterer, kan du informere os om et andet betalingsmiddel, som refusionen skal foretages til.

 

8. Hvad du skal være opmærksom på!  - Dine rettigheder og pligter

 

(1) Vi er glade for at stille vores tjenester til rådighed for dig. For at kunne bruge dem skal du dog sikre dig, at de tekniske krav til adgang til Justlo er opfyldt på din slutenhed - dette gælder især med hensyn til den anvendte hardware og software, forbindelsen til internettet og den aktuelle browsersoftware.

 

(2) I din egen interesse anbefaler vi, at du bruger opdateret virusbeskyttelsessoftware på din terminalenhed. Vi vil gerne påpege, at vi ikke er ansvarlige for virusskader, der kunne have været forhindret ved brug af passende software. I dette tilfælde gælder ansvarsbegrænsningerne for disse generelle vilkår og gældende i overensstemmelse med afsnit 12 i disse GTC.

 

(3) Når du registrerer dig, skal du vælge et brugernavn og en adgangskode. Du må ikke videre give disse adgangsdata til tredjepart - du skal også holde dem hemmelige.

Hvis du bliver opmærksom på misbrug af dine adgangsdata, skal du straks informere os.

I tilfælde af misbrug har vi ret til at blokere adgangen til Justlo-tjenesterne. Blokeringen kan kun ophæves efter brugerens anmodning.

Du er ansvarlig for ethvert misbrug af din brugerkonto, som du er ansvarlig for, og skal påtage dig ansvar i overensstemmelse hermed.

 

(4) Hvis dine personoplysninger ændres, er du forpligtet til straks at opdatere dem på din brugerkonto.

 

(5) Den brugerkonto, du har registreret, må kun bruges af dig selv. Det må ikke overføres til tredjepart.

 

6) Når du bruger de tjenester, der tilbydes af Justlo, skal du altid overholde de gældende love i din relevante jurisdiktion, især reglerne for beskyttelse af mindreårige og bestemmelserne i straffelovgivningen.

Det samme gælder for bestemmelserne i disse GTC, navnlig bestemmelserne i afsnit 8 og 9 i disse GTS.

Det er forbudt at offentliggøre, reproducere eller overføre indhold inden for Justlos anvende

sesområde til tredjeparter, der overtræder gældende love eller disse vilkår og betingelser.

 

(7) I tilfælde af overtrædelse af gældende lovgivning har vi ret til at videresende de relevante oplysninger til de kompetente offentlige myndigheder.

 

9. Regler og Skikke - Brugerindhold, forbud Indhold og Adfærd

 

(1) "Indhold": alle data og oplysninger, der uploades af brugere (især tekster, billeder, filer, grafik, figurer eller lignende).

(2) Ansvaret for alt indhold i henhold til stk. 1, som lagres, offentliggøres eller overføres af en bruger ved hjælp af Justlos tjenester, ligger udelukkende og uden begrænsning hos den respektive bruger, der har gemt sådant indhold hos Justlo, offentliggjort det eller overført det via Justlo.

(3) Vi kontrollerer ikke indhold, som brugere gemmer, sender og/eller overfører via deres brugerkonto og garanterer derfor ikke nøjagtigheden, hensigtsmæssigheden eller kvaliteten af sådant indhold.

Der er heller ingen verifikation af ægtheden af profilbilleder.

(4) Vi gemmer, offentliggør og overfører kun det indhold, som du og andre brugere har indtastet, så længe kontraktforholdet varer, og kun med det formål at opfylde vores serviceforpligtelser. Efter ophør af kontraktforholdet slettes disse data, medmindre der er en juridisk forpligtelse til at gemme dem, eller hvis opbevaring er nødvendig for at beskytte vores legitime interesser. I den forbindelse henviser vi til vores databeskyttelseserklæring https://www.justlo.dk/da/privacy.html (se afsnit 7 i disse GTC).

(5) Det er forbudt for dig - ligesom ethvert medlem af vores fællesskab - at sende indhold på Justlo, der overtræder disse vilkår og betingelser, lovbestemmelser, officielle ordrer eller moral.

Vi vil undersøge eventuelle indikationer på sådant indhold og efter kontrol træffe passende foranstaltninger.

(6) Du - og ethvert andet medlem af Justlo-fællesskabet - har specifikt forbud mod at bruge Justlo-tjenesterne som følger:

 • Justlo må ikke bruges til at hente eller distribuere umoralsk eller ulovligt indhold.
 • Ingen data, tekster, billeder, videoer, filer, links, software eller andet indhold må gemmes, offentliggøres og/eller overføres, der er ulovligt, skadeligt, truende, krænkende, chikanerende, ærekrænkende, vulgært, uanstændigt, hadefuldt, racistisk eller på anden måde anstødeligt i overensstemmelse med de relevante lovbestemmelser, eller som kan skade mindreårige på nogen måde, især det er pornografisk, forherliger vold eller på anden måde er skadeligt for mindreårige.
 • Der må ikke angives eller udbredes usande fakta om fysiske eller juridiske personer eller en virksomhed, og sådanne personer må heller ikke chikaneres, fornærmes, trues, bagvaskes eller på anden måde forårsages nød eller forlegenhed.
 • Tredjemands rettigheder, især ophavsrettigheder og tilknyttede ophavsrettigheder, varemærkerettigheder, patentrettigheder og andre ejendomsrettigheder samt personlige rettigheder, må ikke krænkes; Dette gælder især lagring, udstationering og transmission af billeder og videoer - især billeder af tredjeparter, hvis disse ikke har givet deres samtykke. Tredjemands husrettigheder skal også overholdes i denne henseende.
 • Ingen personoplysninger om andre brugere må indsamles, opbevares eller overføres, medmindre de berørte personer accepterer det.
 • Intet indhold må gemmes, offentliggøres og/eller overføres, som den respektive bruger ikke har tilladelse til at videregive.
 • Ingen anmodning om gaver, penge eller donationer må foretages gennem Justlo.
 • Inden for rammerne af Justlo-tjenesterne er det ikke tilladt at reklamere for salg eller køb af varer eller tjenester eller andre kommercielle tilbud (dvs. tilbud mod betaling) eller at invitere andre brugere til at gøre det; navnlig må der ikke indrykkes reklamer, der indeholder overtakseret numre;
 • I forbindelse med Justlos tjenester er det ikke tilladt at opfordre til deltagelse i et pyramidespil.
 • Justlo må ikke bruges til at sende spam- eller junk-beskeder.
 • Gennem Justlo må der ikke anvendes computerprogrammer til automatisk læsning af data såsom crawlere (edderkop, robot, bot);
 • Der må ikke udføres applikationer, der kan føre til en ændring i netværkets fysiske eller logiske struktur, eller som kan forstyrre Justlo-systemet; disse applikationer omfatter især brugen af vira, trojanske heste, spam-mails, hackingforsøg.
 • Brugere må ikke lagre, poste og/eller overføre materiale, der indeholder softwarevirus, eller andre oplysninger, filer eller programmer, der har til formål at afbryde, ødelægge eller begrænse funktionaliteten af computersoftware, hardware eller telekommunikationsudstyr.
 • Andre brugeres adgang til Justlo må ikke hindres, begrænses eller forhindres.

 

10. Frigørelse fra ansvar

 

Har du postet noget, der overtræder loven eller disse vilkår og betingelser? Så skal du tage ansvar for det!

Ved at gennemføre din registrering holder du os derfor på første anmodning skadesløse mod ethvert krav af enhver art, som tredjeparter måtte fremsætte mod os for krænkelse af deres rettigheder som følge af indhold, som du gemmer, offentliggør og/eller overfører på Justlo. Dette omfatter også godtgørelse af udgifter til juridisk forsvar (advokatsalærer og sagsomkostninger). Dette er dog betinget af, at du er ansvarlig for denne misligholdelse af kontrakten i overensstemmelse med lovbestemmelserne

 

11. Indikationer på overtrædelser

Det er vigtigt for os, at vores kommunikationsplatform bruges på en sådan måde, at alle respekterer andres rettigheder. Hvis du mener, at dine rettigheder krænkes af en anden brugers indhold, vil vi gerne bede dig om at informere os herom:

 • via post til service@justlo.dk eller
 • med post til Justlin Ltd, 10/2 Triq Lapsi, STJ 1267 St Julians, Malta.

 

12. Ansvar og begrænsning af ansvar

(1) Vi vil til enhver tid gerne tilbyde dig Justlo og de tjenester, der tilbydes der. Desværre kan vi dog ikke garantere dette. Vi påpeger derfor udtrykkeligt, at vi ikke er ansvarlige for systemets uafbrudte tilgængelighed eller for systemrelaterede fejl, afbrydelser og funktionsfejl i Justlos tekniske udstyr og tjenester, som vi ikke er ansvarlige for. Især er vi ikke ansvarlige for forstyrrelser i kvaliteten af adgangen til Justlo-kommunikationsplatformens tjenester på grund af force majeure eller begivenheder uden for vores kontrol. Disse omfatter især strejker, lockout, lovlige interne faglige aktioner og officielle ordrer. Desuden omfatter dette også fuldstændig eller delvis svigt i kommunikations- og netværksstrukturer og gateways fra andre udbydere og operatører, der er nødvendige for vores egen levering af tjenester. I den forbindelse har vi også ret til at udsætte den ydelse, der påhviler os, i løbet af det hindrende arrangement plus en rimelig opstartsperiode. Vi påtager os intet ansvar for ubetydelige afbrydelser.

(2) Vi er kun ansvarlige for Justlos eget indhold.
I det omfang links giver adgang til andre internetsider, er vi ikke ansvarlige for det tredjepartsindhold, der er indeholdt deri. Vi vedtager ikke dette eksterne indhold som vores eget. Hvis vi bliver opmærksomme på ulovligt indhold på eksterne websteder, blokerer vi straks adgangen til disse websteder.

Desuden er vi ikke ansvarlige for indhold, der er indsendt af dig eller andre brugere. Disse repræsenterer udelukkende din mening eller den respektive brugers mening.

(3) I tilfælde af lettere uagtsomme pligtforsømmelser er vores ansvar - såvel som vores stedfortrædende agenters og juridiske repræsentanters - begrænset til den forudsigelige, kontrakttypiske gennemsnitlige skade i henhold til typen af (service) udførelse. Derudover er vi ikke ansvarlige i tilfælde af en let uagtsom misligholdelse af immaterielle kontraktlige forpligtelser. Vi er dog ansvarlige for overtrædelse af dine væsentlige kontraktlige juridiske positioner. Væsentlige kontraktlige juridiske positioner er dem, som vi skal give dig som vores kontraktpartner i henhold til indholdet og formålet med den brugskontrakt, der er indgået med dig. Vi er også ansvarlige for misligholdelse af forpligtelser, hvis opfyldelse er afgørende for korrekt opfyldelse af kontrakten, og hvis overholdelse du som bruger af Justlo-kommunikationsplatformen også kan stole på.

Vi gør udtrykkeligt opmærksom på, at ovenstående ansvarsbegrænsninger ikke påvirker krav, som du er berettiget til fra produktansvar og/eller garanti. Desuden gælder ansvarsbegrænsningerne ikke i tilfælde af svigagtig hensigt og/eller skade på dit liv, krop eller helbred, der kan tilskrives os, eller i tilfælde af forsætlige eller groft uagtsomme pligtforsømmelser.

(4) Medmindre andet udtrykkeligt er aftalt, giver vi dig ingen garantier.

 

13. Andet

(1) Republikken Maltas lovgivning finder anvendelse. Dette lovvalg finder kun anvendelse, i det omfang den ydede beskyttelse ikke ophæves ved ufravigelige bestemmelser i lovgivningen i den stat, hvor brugeren har sit sædvanlige opholdssted. Bestemmelserne i FN's konvention om aftaler om internationalt salg af varer finder ikke anvendelse.

(2) Kontraktsproget er engelsk.

(3) Vi er forpligtet til at informere dig om, at Europa-Kommissionen tilbyder en online platform til online tvistbilæggelse. Du kan få adgang til dette via følgende link: https://ec.europa.eu/consumers/odr. Vores relevante e-mailadresse til dette er: privacy@justlin.com.mt.

Desuden vil vi gerne påpege, at vi hverken er villige eller forpligtede til at deltage i tvistbilæggelsesprocedurer ved et forbrugervoldgiftsnævn.

 

II. Deltag med en Mønt - Tjenester, der kræver brug af mønter

 

14. Køb af Mønter

 

Mønter kan fås på følgende måder:

 • Du kan købe mønter via Justlo
 • Du kan få mønter gratis via daglige kuponkoder, som vi tilbyder på vores sociale mediekanaler.
 • Du kan optjene mønter ved at deltage i kampagner eller kuponer, som vores supportteam vil dele med dig via Justlos messaging-funktion.

 

15. Køb af Mønter / indgåelse af en kontrakt om en tjeneste, der er underlagt et gebyr

 

(1) Som registreret og logget ind bruger har du mulighed for at købe mønter via Justlo. Bestillingen af

Mønter eller Mønter Pakker udgør et bindende tilbud om at indgå en kontrakt om køb af de bestilt

Mønter eller Mønter Pakker.

 

(2) Der er to forskellige måder, hvorpå du kan få vores tilbud på Mønter Pakker, vi forklarer kort dette her for dig.

 

 • Du kan enten gøre dette via vores webversion ved hjælp af dette link: https://www.justlo.dk/community/billing à klik på "Køb mønter" à vælg betalingsudbyder à  vælg pakke à  indtast detaljer / bekræft GT og betalingsretningslinjer for den valgte betalingsudbyder à  betal à  bekræftelses-e-mail (betalingsudbyder) sendes

 

 • Eller via App Android / iOS fungerer det som følger: Hovedmenu à Indstillinger à Køb mønter à  Vælg pakke à  Indtast / bekræft detaljer à  Betal à  Bekræftelses-e-mail (betalingsudbyder) sendes

 

Du kan til enhver tid annullere hele ordreprocessen ved at lukke internetbrowseren, forudsat at betalingsprocessen endnu ikke er afsluttet.

 

(3) Betalingsudbyderen sender dig straks en bekræftelse på dit køb via e-mail.

 

(4) Købsaftalen indgås - afhængigt af hvilket tilfælde der først sker - med din betalingsordre, modt

gelsen af denne ordrebekræftelse eller kreditering af mønterne eller møntpakkerne til din bruge

konto.

(5) Kontraktteksten gemmes af os og sendes til dig sammen med de juridisk gældende generelle vilkår og betingelser via e-mail efter kontraktens indgåelse.

 

16.  Betalingsbetingelser

(1) De angivne priser og andre gebyrer er bindende. De er endelige priser inklusive den lovpligtige merværdiafgift.        

(2) Du kan betale købsprisen via de betalingsmetoder, der er vist i tilbuddet

 

17. Modregning og tilbageholdelsesret

 

(1) Bemærk, at du kun har ret til modregning, hvis dine modkrav er lovligt etableret, anerkendt eller ikke bestridt af os. Dette gælder naturligvis ikke for dine kontraktlige og andre krav, der opstår som følge af indledningen eller udførelsen af dette kontraktforhold eller på grund af krav om tilbageførsel efter tilbagekaldelse af kontrakten i overensstemmelse med europæisk lov.

(2) Du kan kun udøve en tilbageholdelsesret, hvis dit modkrav er baseret på det samme kontraktforhold.

 

18. Tilbagekaldelsespolitik og tilbagekaldelsesformular

(1) Politik for Tilbagekaldelse

Forbrugere – en forbruger er enhver fysisk person, der indgår en retshandel med henblik på formål, der i overvejende grad hverken kan henføres til vedkommendes erhvervsmæssige virksomhed eller til sin selvstændige erhvervsmæssige virksomhed – kan tilbagekalde sin aftaleerklæring i tilfælde af aftaler mod betaling på følgende betingelser:

Politik for Tilbagekaldelse

Fortrydelsesret

Du har ret til at annullere denne kontrakt inden for fjorten dage uden at give nogen grund.

Fortrydelsesfristen er fjorten dage fra dagen for indgåelsen af kontrakten.

For at udøve din fortrydelsesret skal du informere os (Justlin Ltd. 10/2 Triq Lapsi, STJ 1267 St. Julians, Malta, e-mail: service@justlo.dk, telefon: +356 270 289 47 ved hjælp af en klar erklæring (f.eks. et brev sendt via post, fax eller e-mail) om din beslutning om at trække dig ud af denne kontrakt. Du kan bruge den vedhæftede model tilbagekaldelse formular til dette formål, som dog ikke er obligatorisk.

For at overholde fortrydelsesfristen er det tilstrækkeligt, at du sender meddelelsen om udøvelse af fortrydelsesretten inden udløbet af tilbagekaldelsesperioden.

Konsekvenser af Tilbagekaldelse

Hvis du tilbagekalder denne kontrakt, skal vi tilbagebetale dig alle betalinger, som vi har modtaget fra dig, herunder leveringsomkostningerne (med undtagelse af de ekstra omkostninger, der skyldes, at du har valgt en anden leveringstype end den billigste standardlevering, der tilbydes af os), uden forsinkelse og senest inden for fjorten dage fra den dag, hvor vi modtog meddelelsen om din tilbagekaldelse af denne kontrakt. Til denne tilbagebetaling bruger vi de samme betalingsmidler, som du brugte til den oprindelige transaktion, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt med dig; under ingen omstændigheder vil du blive opkrævet for denne tilbagebetaling.

Hvis du har anmodet om, at tjenesterne begynder i tilbagekaldelsesperioden, skal du betale os et rimeligt beløb svarende til den andel af tjenesterne, der allerede er leveret indtil det tidspunkt, hvor du underretter os om udøvelsen af fortrydelsesretten med hensyn til denne kontrakt sammenlignet med det samlede omfang af de tjenester, der er fastsat i kontrakten.

 

 

 1. Formular til tilbagekaldelse af model

Formular til tilbagekaldelse

https://www.justlo.dk/revocation-justlo-dk.pdf

(Hvis du ønsker at annullere kontrakten, bedes du udfylde og returnere denne formular).

- Til Justlin Ltd. 10/2 Triq Lapsi, STJ 1267 St Julians, Malta eller via e-mail til service@justlo.dk 

 

- Jeg/vi (*) tilbagekalder hermed den kontrakt, som jeg/os (*) har indgået om køb af følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelse (*)

 

- Købt den (*)/modtaget den (*)

- Forbrugerens navn

- Forbrugerens adresse

- Forbrugerens underskrift (kun i tilfælde af anmeldelse på papir)

- Dato

_______________

(*) Slet, hvor det ikke er uanvendeligt.