Imprint

Justlin Ltd.
10, Level 2
Triq Lapsi
STJ1267 St. Julians
Malta
 
 
 
Customer Care

Justlin Ltd. 
LochStrasse 17
8268 Salenstein
Switzerland
 
 VAT ID: MT23533018
Register: C76729 Malta

E-Mail: service@justlo.dk
Internet: https://www.justlo.dk


JUSTLO ®. Mærket forvaltes under 016541625 EUIPO.

General Terms and Conditions

Du kan finde vores generelle vilkår her.

Ansvar

I retsafgørelsen besluttede rigsregeringen i Hamborg 312 O 85/98 - »Ansvar for forbindelser« fra 12. maj 1998 at, hvis der skulle indføjes links på en hjemmeside, er det påkrævede websted derfor ansvarligt for indholdet på den linkede websted. For at forhindre dette ansvar er det nødvendigt at udtrykkeligt adskille sig fra dette indhold af disse links. Af denne grund ønsker vi at fastslå, at vi mest besluttede ikke støtter indholdet på disse tilknyttede websteder. Denne ansvarsfraskrivelse gælder for alle links, der vises på vores hjemmeside og til hele indholdet på disse hjemmesider; herunder de underliggende bannere. Disse tjenester indeholder links til andre internetsider, ressourcer og andre brugere af disse tjenester. Med denne ansvarsfraskrivelse vil vi gerne oplyse, at vi heller ikke på nogen måde er ansvarlige for tilgængeligheden af de eksterne ressourcer eller for deres indhold; for det indhold, som vi ikke nødvendigvis godkender. Derudover hævder vi intet ansvar for reklameindholdet, produkterne eller andre forhold, der vises på disse hjemmesider.
Under ingen omstændigheder er vi ansvarlige for ethvert tab eller skader, der skyldes brugen af indholdet, varerne eller tjenesterne på disse websteder. Vi kan hverken direkte eller indirekte gøres ansvarlige for disse. Alle spørgsmål vedrørende eksterne links skal henvises til den relevante stedadministrator eller webmaster.
Vi ønsker også at adskille os fra offensivt, ulovligt, moralsk uetisk eller anstødeligt indhold. Vi ville være yderst taknemmelige for dig, hvis du ville informere os, skal du konfronteres med sådant indhold.
Alle rettigheder, herunder dem vedrørende duplikering af materialer, ophavsret, offentliggørelse og oversættelse er forbeholdt. Ingen af de offentliggjorte materialer kan kopieres i nogen form (som fotokopier, mikrofilm eller anvendes inden for andre processer) uden skriftlig tilladelse fra forfatteren; Dette omfatter overlapning eller distribution via elektroniske midler.